Tyto stránky používají pro lepší výkon, cílený obsah a pro účely analýzy cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Další informace | Beru na vědomí

S + Jídlo

Tvarožák podle tohoto receptu je skvělým a jednoduchým dezertem pro letní dny. Je svěží a tu správnou chuť získá klidně až druhý den po upečení – je ale otázka, jestli do té doby vydrží. ;) ...
Mýtický americký nápoj se už po mnohá léta používá i ve vaření a především v pečení a grilování – obzvlášť masu dodá velice příjemnou chuť a vůni, při grilování pak vytvoří příjemně lepkavou kůr...
Tyto marinované papriky můžete podávat teplé i studené. Výborné jsou ke grilovanému masu nebo jako zeleninové jídlo s čerstvou či opečenou bagetou. ...
Při přípravě tohoto jídla dávejte pozor na dávkování chilli směsi – v Asii to s pálivostí totiž příliš neřeší, ale v našich podmínkách můžeme tradiční pokrm Nasi Goreng přizpůsobit. ;) ...
V pražské zoologické zahradě mohou tento víkend návštěvníci ochutnat cvrčky na karamelu, sarančata v sezamovém obalu a další pokrmy z hmyzu. Konají se tam Dny hmyzožravců. Informovala o tom pražská zo...
Ananas a limetka se k sobě báječně hodí a ve spojení s mátou je zmrzlina chuťově dokonalá. V těchto parných dnech také skvěle osvěží. Základem je zmražené ovoce, proto mějte vždy zásobu v mrazák...
V horkých dnech, kdy sluníčko pálí a jazyk se nám často lepí na patro žízní, je dobrý drink k nezaplacení. Většina z nich se hodí jak na party s přáteli, k posezení při západu slunce na balkóně, t...
Falšovaný kečup je například takový, který neobsahuje tolik rajčat, kolik na obale uvádí. Pro dnešek se jím stává K-Classic Tomato Ketchup – rajčatový kečup jemný. Laboratorní zkouška u něj prokázala ...


STRANA         12345     >>    

 

Barevná legenda: 3h novina max. 3 hodiny stará     12h 12 hodin stará     1d 1 den stará     3d 3 dny stará     1t 1 týden stará     x starší novina


TOPlist