Tyto stránky používají pro lepší výkon, cílený obsah a pro účely analýzy cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Další informace | Beru na vědomí

 
Na Štěpána se má připravovat pernatá drůbež. Nic nepokazíte ani hovězím

Na Štěpána se má připravovat pernatá drůbež. Nic nepokazíte ani hovězím
S vánočními gastronomickými zvyky se to už dnes tak vážně nebere. V mnohých rodinách se místo tradičního kapra podává řízek nebo losos. Na Štěpána, ač zvyklosti velí připravovat pernatou drůbež, se servíruje i hovězí pečeně.Další články k tématu:Svatomartinská husa krok za krokem: peče se sama bez kontroly 13 hodinJe nejvyšší čas opatřit si husu. Nic jednoduššího jste ještě nepekliDokonalou kachnu upeče i absolutní začátečník. Stačí kmín, sůl a budíkVIDEO: Nejlepší kachna v Česku se nadívá lokše

Více ZDE
24.12.19  23:00 | IDNES.cz Hobby | Hobby
TOPlist
Nahoru