Tyto stránky používají pro lepší výkon, cílený obsah a pro účely analýzy cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Další informace | Beru na vědomí

 
Jak připravit chutnou koprovku, poradí šéfkuchař

Jak připravit chutnou koprovku, poradí šéfkuchař
Tradiční české jídlo, které rozděluje národ na dvě poloviny. Koprovku si buď zamilujete, nebo jí na chuť nikdy nepřijdete. Šéfkuchař Daniel Holan z řevnické restaurace Corso si pro vás připravil recept s vejci a brambory, který upřednostňuje před masem a knedlíky.Další články k tématu:Mušle sv. Jakuba s koprovým beurre blanc s kaparyKřehké sušenky od přítele. S koprem, fíky, ale i květinamiKoprovka je divné jídlo. Trochu sladké, trochu kyselé a bílé, říká indonéský šéfChalupářská polévka z černý

Více ZDE
13.11.19  5:42 | LIDOVKY.cz Dobrá chuť | Hobby
TOPlist
Nahoru