Tyto stránky používají pro lepší výkon, cílený obsah a pro účely analýzy cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Další informace | Beru na vědomí

 
Rebarbora milovaná i nenáviděná. Dejte ji do koláče, salátu či nápoje

Rebarbora milovaná i nenáviděná. Dejte ji do koláče, salátu či nápoje
Někomu je její kyselá chuť protivná, jiný na ni nedá dopustit. Málokdy však najdete strávníka, jemuž by byla rebarbora lhostejná. Tajemství tkví ve správné přípravě a dostatku cukru, pak jsou pokrmy s ní jedna báseň. Jen při nemocech ledvin či močového měchýře je potřeba se její konzumaci vyhnout.Další články k tématu:RECEPT DNE: Smažená rebarbora s petrželovými bramboramiRECEPT DNE: Jahodovo-rebarborový koláč s marcipánovou drobenkouRECEPT DNE: Rebarborový cheesecakeRECEPT DNE: Studená polévka

Více ZDE
17.5.19  22:06 | IDNES.cz Ona | Žena/Styl
TOPlist
Nahoru