Tyto stránky používají pro lepší výkon, cílený obsah a pro účely analýzy cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Další informace | Beru na vědomí

 
Lidem nejvíce chutnala kulajda, uvařili ji z krkonošských hřibů a kopru

Lidem nejvíce chutnala kulajda, uvařili ji z krkonošských hřibů a kopru
Malá Úpa - Bramboračka, zelňačka, kulajda, houbová nebo neodmyslitelně krkonošské kyselo. Pomezky v sobotu zavoněly různými vůněmi krkonošských polévek. Maloúpská vařečka nabídla návštěvníkům druhé nejvýše položené obce v České republice možnost ochutnat dílo místních restaurantů, přímo u bývalé celnice na česko-polských hranicích.

Více ZDE
30.9.18  0:45 | DENIK.cz Krkonošský | Regiony

TOPlist
Nahoru